Izkušnja uporabe Detoxic

Izkušnje z uporabo Detoxic Irine (Kišinjev)

Izkušnje z uporabo kapsul proti parazitom Detoxic

O kapsulah Detoxic obstaja veliko govoric in ugibanj. Povedal vam bom o svojih izkušnjah uporabe kapsul proti parazitom in o tem, kako sem se v treh tednih znebil celotne družine pred črvi.

Imam precej veliko družino - jaz, moj mož, dva otroka in nemški pastir po imenu Sandy. Sandy ves čas preživi z otroki, midva z možem pa si po vsakem sprehodu nikoli nisva imela časa umiti tac. Posledično so imeli otroci najprej črve, nato pa z možem tudi jaz.

Helmintov niso opazili takoj. Utrujenost in težave s spanjem smo označili kot običajno delovno utrujenost, tudi težave z želodcem so bile posledica običajnega stresa. Slabe novice so opazili šele, ko so otroci začeli opazno hujšati. Šli smo v bolnišnico, se testirali in dobili natančno diagnozo - črevesni paraziti.

Znanec mojega moža (dela kot dietetik) je svetoval, naj psa najedejo črvov in kupijo kapsule Detoxic proti parazitom za celo družino. Povedal je tudi, kako uporabljati zdravilo. Upoštevali smo nasvet in že v 2. tednu uporabe opazili izboljšanje počutja. Po tečaju smo šli ponavljati teste in prejeli negativne rezultate. Helmintov ni več. Otroci so postali bolj aktivni in bolj veseli kot prej.

Srečni otroci se igrajo s pastirskim psom (Detoxic)

Imeli smo srečo, da smo uporabili te kapsule, in zdaj tudi sam priporočam Detoxic prijateljem, če imajo podobne težave.